Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Stil

 • Anonymous avatar

  Jeetje, wat is het hier weer stil.

  Peter hoe is het met de voorbereiding voor volgende week? En hoe is het met je stem?

  Gr. Sylvia

 • Anonymous avatar

  hoi Silvia.

  het is hier inderdaad erg rustig, ik ben de laatste week erg druk geweest met regelen dus fff niks geprikt, maar de voorbereidingen voor het artiesten spektakel loopt lekker, alles is rond, de Artiesten staan vast en hebben er zin in, nu alleen hopen dat het weer mee werkt, het hoeft niet warm te zijn als het maar droog is, nu alleen nog de nodige drank inslaan en natuurlijk een kleinigheidje voor de artiesten, weet alleen nog niet wat, mijn stem is gelukkig weer een stuk beter, na 20 juli als alles achter de rug is ga ik er hard aan werken om te stoppen met roken en hopelijk kan ik dan gauw weer aan de slag met mijn hobby muziek maken,

  de groetjes en tot horens Peter.

  even voor de mensen die alleen mee lezen.

  20 juli is er op de hoek van de Waterstraat en de Kanaalstraat te Nijmegen een groot artiesten spektakel de volgende Artiesten zullen daar op treden:

  Zanger Ricardo, zanger Dennis samen met Sharona, Diana Dekkers, Christ Blenzo, Richie Loman, Master Stu, Marco Schouten, Ivana , Zanger Dennis Cornelissen, Stefan Cuijten, Leon Basley, Sharona, William Burg, Zanger Roy, Remco Bourquin. tevens komt er nog een zanger die de hele dag tussen de pauzes een liedje doet en dat is een grote komiek die op je lach spieren werkt.

  op youtube zijn de meeste artiesten wel te vinden wilt u een indruk krijgen wie wie is.

 • Anonymous avatar

  groot aanbod peter, hoop dat het niet in het water gaat vallen, de verwachtingen zijn tot nu toe slecht te noemen.

  als het me lukt kom ik zeker effe kijken……

  ja het is inderdaad stil syl, maar het ploegje dat nog iedere keer iets wil prikken hier in niet zo groot hoor.

  peter-ik-jij-ans en dan heb je het wel gehad.

  hierin mis ik wel je vader, die klom iedere dag op de pc en slingerde er weer een onderwerp uit…………….

 • Anonymous avatar

  hoi Vogel.

  inderdaad is het te hopen dat het weer toch een beetje mee valt, maar goed je kunt alles regelen behalver het weer, maar goed ik ben er klaar voor, en inderdaad het is een groot gemis voor het prikbord Nijdas, heb zijn foto nog steeds op mijn pc staan , een keer gepikt van hyves en zo af en toe kom ik hem weer tegen en denk dan ook weer aan vroegere tijden van het prikbord , Nijdas had altijd wel iets te melden, maar goed het is niet anders, zou leuk zijn als je ook even kwam woensdag, nog leuker zou zijn als je je dan ook bekend maakt , een dranke staat voor je klaar .

  groet Peter.

 • Anonymous avatar

  nou we blazen gewoon alle wolken boven de kanaalstraat weg.het moet wel 1 groot feest worden hoor.die peter is er zo druk mee geweest.ik denk dat het wel een topdag gaat worden.en die regen.kop op jongens…snor je regenpak uit de kast,een kratje bier mee om op te zitten en dan moet het wel goed komen.

  en nijdas,ppff nog steeds een groot gemis hoor.maar ik denk dat die vanaf een wolkje wel met ons mee leest!

  groetjes angela

 • Anonymous avatar

  als jullie echt willen lachen en ik ben bang dat de dames dan een natte broek krijgen , kijk fff op youtube, ik had het niet willen vertellen maar deze zanger komt de hele dag om af en toe tussendoor een liedje te zingen

  http://www.youtube.com/watch?v=qqT9eLizxOU&feature=related

  even plakken en copyX(

  Peter.

 • Anonymous avatar

  oh hij staat er al.

 • Anonymous avatar

  deze komt ook

  http://www.youtube.com/watch?v=S3pP5Z_h5DE&feature=related

 • Anonymous avatar

  en wat dachten jullie van deze

  http://www.youtube.com/watch?v=WY_nRg_fLW8

 • Anonymous avatar

  http://www.youtube.com/watch?v=jCcsl8c2HYg