€ 50,= vergoeding voor vrijwillige bijdrage aan de neurowetenschap

>The Brain Resource Company - Netherlands houdt zich bezig met het verzamelen en analyseren van gegevens omtrent het functioneren van het brein. Momenteel zijn wij bezig met het verzamelen van data voor de ‘International Brain Database’. Hiertoe werken wij samen met The Brain Resource Company Ltd. In Sydney (Australië) en onze partners in London, New York, Adelaide en Rhode Island. Ten behoeve van deze normatieve database willen wij data van tenminste 1000 ‘gezonde’ proefpersonen verzamelen. Deze data zullen in de toekomst als referentie dienen voor het faciliteren van diagnostiek en het uitvoeren van baanbrekend wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de psychiatrie en neurologie. Deze database kunnen zowel door ons als door andere wetenschappers gebruikt worden, en is dus een openbare database.

Het onderzoek vindt plaats in Nijmegen en duurt in totaal 3 uur. Dit onderzoek bestaat uit een neurofysiologisch onderzoek (EEG, ECG, EMG, GSR etc.) en uit een Neuropsychologisch onderzoek (o.a. aandacht en geheugen tests). Verder wordt voorafgaand aan het onderzoek een uitgebreide demografische vragenlijst ingevuld op het Internet. Alle gegevens worden volledig anoniem behandeld en er zullen zich géén persoonsgegevens in de database bevinden.

Op dit moment zijn wij met name op zoek naar mensen van 40 jaar en ouder. De vergoeding voor medewerking aan dit onderzoek bedraagt € 50,=.

Details betreffende de ‘International Brain Database’ kunt u vinden op onze website www.brainresource.com . Voor dit onderzoek is medisch ethische toestemming verkregen van de CMO regio Arnhem-Nijmegen (CMO-nr.: 2002/008).

Indien u geïnteresseerd bent en/of meer informatie wilt met betrekking tot dit onderzoek neem dan gerust contact op.

Met vriendelijke groet,

Drs. Martijn Arns

Director

The Brain Resource Company - Netherlands

Tel.: 024-3528878

E-mail: marns@QEEG.nl