Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Echt Nijmeegs!!!

  • Ringo

    Goedendag,

    Waarom zijn wij Nijmegenaren zo bescheiden? Elk prikbord van alle steden staat wel meer op van 1 berichtje per dag en bij ons niet? Hoe kan dat nou? Zijn wij te bescheiden, of bang? Geloof dat we wel trots mogen zijn op de eerste stad van Nederland! Yep das Nijmegen, uit de tijd van de Romeinen, ja die gasten uit Rome Italie hahaha.

    En kijk nu uit Nijmegen hebben we een voetbalcluppie, N.E.C. staan net 5de maar niet echt eerlijk, eigenlijk 4de, of je nu scoort of minder doelpunten hebt, tja doe dan maar het alfabet whahaha N (N.E.C.) komt voor R van (Roda) maar ja.

    Dus dan heb je Eindhoven(PSV), Amsterdam(AJAX), Rotterdam(Feyenoord) en dan eigenlijk NEC Nijmegen.

    Dus we mogen wel eens de bek open trekken en trots zijn op onze stad, wij hebben de internationale 4 daagse(hele wereld komt hier), ijshockey clubje die best wel goed is, goeie universiteit(komen ook vanuit heel de wereld), geschiedenis wat de oorlog heeft veranderd(Yep Nijmegen), mooiste stadion van Nederland, Goffert park waar heel veel bekende bands en groepen zijn geweest

    We zijn te bescheiden denk ik?

    Groetjes,

    Ringootje

  • Michel K

    Ringo,

    Je had burgemeester moeten worden!

    I.v.m. Mario Koen mail ff met chatadres2001@hotmail.com.

    groeten Michel K